Dün akşam Survivor'da kim elendi? 16 Mart Salı Survivor'da elenen isim açıklandı! İşte adaya veda eden sürpriz yarışmacı...

Survivor'a veda eden isim açıklandı! Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Survivor yine heyecan dolu bir eleme konseyi ile izleyici karşısına çıktı. 49. bölümüyle ekranlara gelen Survivor ilk bölümünden bu yana birbirinden yetenekli ve iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Oynanan ilk eleme oyunları ile potaya giden Hanzade ve Aleyna'nın ardından üçüncü ve son eleme adayı SMS oylaması sonrası belli oldu. Haftanın SMS birincisi Ayşe potaya Yunus Emre'yi gönderdi. Peki, Bu akşam Survivor'da kim elendi?

Tv8 canlı yayını ile binlerce kişinin heyecanla takip ettiği Survivor'da elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Her hafta çekişmeli ve heyecanlı dakikaların yaşandığı Survivor yine gerilim dolu bir eleme konseyi ile izleyici karşısına çıktı. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasından oynanan dokunulmazlık oyunlarında Aleyna ve Hanzade ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. İkinci eleme adayı ise SMS birincisi Ayşe'nin kararıyla Yunus Emre oldu. Peki, 16 Mart Survivor'da veda eden isim kim oldu? Survivor eleme adayları ve SMS sıralaması ile ilgili tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM AÇIKLANDI!

Survivor'ın 16 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı adadan göndermek üzere eleme konseyi toplandı. Eleme potasında yer alan yarışmacılardan ilk ikisi eleme oyunları sonrası Aleyna ve Hanzade olmuştu. SMS birincisi olan Ayşe üçüncü aday olarak Yunus Emre'nin adını verdi. Böylece potada yer alan isimler Hanzade, Aleyna ve Yunus Emre oldu. Acun Ilıcalı bu üç yarışmacı arasından en az SMS'i alan ismi açıkladı. Buna göre bu hafta Survivor'da elenen isim Yunus Emre oldu. Yunus Emre adaya veda etti...

SURVIVOR ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Tv8 ekranlarınım mücadelesi bol yarışma programı Survivor'da ünlüler takımı ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarında yeteneklerini sergiledi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen taraflardan ünlüler takımı galip geldi ve gönüllüler takımından Aleyna Çalışkan ilk eleme adayı olarak belirlendi. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaşan ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında galip gelen taraf ünlüler takımı oldu ve ikinci eleme adayı gönüllüler tarafından Hanzade oldu. Haftanın son eleme adayı ise SMS oylaması sonrası belli oldu. SMS oylamasında en çok oyu alan Ayşe eleme potasına Yunus Emre'yi gönderdi.