Survivor'da Avatar Atakan ve Batuhan arasında gergin anlar! Tansiyon yükseldi

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı .Avatar Atakan ile Batuhan Karacakaya'nın tartıştığı anlar Survivor All Star programına damga vurdu. Batuhan'ın Avatar Atakan'a ''Üzerime oturdu adam'' diyerek tepki göstermesi sosyal medyada gündem oldu.

Heyecanın her geçen gün arttığı Survivor All Star yarışmasında tansiyon yeniden yükseldi. Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanına Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya'nın tartışması damga vurdu.

Yeni bölümde iletişim oyuncu için mücadele eden olan yarışmacılardan parkura çıkan Batuhan ile Atakan birbirine gidi. Batuhan Karacakaya 'Atahan senin yaptığın ayıp oldu. Bu kadar zorlamana gerek var mı?' diye sordu.

Avatar Atakan ise 'Ben sana kasti bir şey yapmadım ki?' diye cevap verdi. Batuhan Karacakaya bu cevaba daha çok sinirlendi ve 'Kasti mi yapmadın?' dedi. Avatar Atakan da 'Tuttum aşağı mı attım?' dedi.

Hilmi Cem ise Batuhan'ı sakinleştirmeye çalıştı ancak Batuhan 'Üstüme oturdu adam. Görmüyor musun? Ben yalandan mı yapıyorum burada ya' diyerek cevap verdi.

Hilmi Cem ise 'Sen sakin ol. Senin düello heyecanına veriyorum' dedi.