Survivor'da kim elendi? Survivor'da arabayı kim aldı? soruları herkes tarafından araştırılıyor. Survivor dün akşam yine ekranlara kilitleyen bir bölümle ekranlara geldi. Survivor'da dün akşam iki heyecan birden yaşandı. Survivor hayranları bu sabah elenen ismi merak etti. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim Melisa oldu.
ARABA ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ: KYRIAKOS
Acun: Araba oyununa hoşgeldiniz. Bugün iki kişinin son günü. Sude ve Melisa aday. İkisine de başarılar diliyorum. Seyircinin takdiri.
Siyah Takım: 9
Beyaz Takım: 10
Acun: Dominikte mükemmel bir mücadele vardı. Uzatmadan araba oyununa geçmek istiyorum.
Finalde Nikos ve Kyriakos yarıştı. Arabanın sahibi Kyriakos oldu.
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
İlk ödül oyununu beyaz takım 10’a 9 kazanarak pizzanın sahibi oldu ve büyük moral depoladılar. İkinci ödül oyununda ise ödül kahvaltı oldu.
Survivor'un kırk ikinci bölümünde ada konseyinde, siyah takımda bulunan Yunan yarışmacılar toplandı ve adaya veda edecek isimleri belirledi. Survivor'da bu hafta elenecek ismin Türk takımından olacağı için, eleme potasına giren ikinci isim Melisa olarak seçildi. Siyah takımdan ilk eleme adayı ise Sude olarak belirlendi. Adaya veda eden isim ise Melisa oldu.
SURVİVOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Survivor Türkiye Yunanistan'ın 43. bölümünde Seda, oynanan ödül oyunu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Seda, Dalaka'nın seçmelerde önemli bir fırsatı teptiğini söyledi ve Hikmet'i seçme şansı varken Atakan'ı seçti dedi.
Survivor Türkiye Yunanistan kırk üçüncü bölümde oynanan ödül oyununda Hikmet ile Yusuf arasında yaşanan gerginlik seremoniye taşındı. Seremonide söz alan Yusuf, Hikmet'e örnek davranış sergilemektense kavga çıkarmaya çalıştığını söyledi...
Survivor Türkiye Yunanistan'da 43. bölümde oynana ödül oyunu sırasında Yusuf elini yanlışlıkla Ria'ya çarpmış ve Hikmet ile polemiğe girmişti. Polemik, seremonide de devam etti. Yusuf, Hikmet'e 'kaç yaşındasın sen' diyerek tepkisini dile getirdi.
SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan’da bu hafta dokunulmazlığın sahibi beyaz takım oldu. Beyaz takım, siyah takım karşısında 10-7 dokunulmazlık oyununu kazandı.
SURVİVOR’DA YAŞANANLAR
Survivor’da Türkiye ve Yunanistan takımlarının birleşerek siyah ve beyaz takımlarının oluşturulmasının ardından ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Seda ve Dalaka’nın oluşturduğu yeni takımların mücadelesi hem dokunulmazlık oyununda hem de ödül oyununda kıyasıya bir mücadele sergiledi.
HİKMET İLE YUSUF ARASINDA SİNİRLER GERİLDİ
Survivor Türkiye Yunanistan kırk birinci bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda Büşra ve Dalaka’nın mücadelesi sırasında Hikmet ile Yusuf arasında tansiyon yükseldi.
SURVİVOR ÖDÜL OYUNU
Murat Ceylan: Yeni bir ödül oyununa hoşgeldiniz. Sude yeni takımda son durum ne?
Bora: Biz de iyi bir enerji yakaladık. Fakat bugün hafif bi sakatlığım nedeniyle oyunda yer alamıcam umarım kazanmayı başarırız yine.
Survivor’da ödül oyunun beyaz takım kazandı.
Beyaz Takım: 10 Siyah Takım: 9
SURVİVOR ADASINDA KONUŞULANLAR
Hikmet: Hep beraber çok iyi bir takım oldu. Yunanistan takımından gelen arkadaşlarla da çok iyi adapte olduk. Karşı taraf da kendine rüya takım diyor.
Sabriye: Onlara o zaman Sweat Dreams “tatlı rüyalar”
Hikmet: Şu ilk dokunulmazlığı alalım ondan sonra onlara tatlı rüyalar deriz.