Survivor'da ağızları açık bırakacak iddia! Duyan sudan çıkmış balığa dönüyor!

Survivor 2022 All Star'da şampiyonunun belli olmasına artık saatler var. Bu süreçte ortaya atılan yeni iddialar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Bu sezon yarışmayı büyük bir heyecanla takip eden seyirciler kimin şampiyon olacağını merak ediyor. Hal böyle olunca sosyal medyada pek çok iddia ortaya atılıyor. Dün akşam yarı final mücadelesinde heyecan doruklara çıkarken üç yarışmacı Batuhan, Adem ve Nisa canlı SMS oylamasına çıktı. Oylama sonucu finale kalan iki isim Adem ve Nisa oldu.

Survivor 2022 All Star'da final için geri sayım başladı.Yarışmayı yakından takip edenler bu sezon hangi ismin şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini heyecanla bekliyor. Batuhan'ın konseyde eleme adayı olarak gösterdiği Hikmet dün akşam adaya veda etti. Hikmet'in veda ettiği dakikalarda hüzünlü anlar yaşandı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın yakın bir zamanda konseyde Adem'i favori göstermesi yarışmacıya 'kesin şampiyon' gözüyle bakılmasına neden oldu.

FİNAL İÇİN GERİ SAYIM

Survivor 2022 All Star'da final için bekleyiş devam ediyor. Bu akşam oylama sonucuna göre şampiyonluğu kazanan isim açıklanacak.

YARI FİNALDE SURVİVOR OLMA UMUTLARINA VEDA EDEN İSİM...

Yarı finalde, final için dün akşam oylamaya yapıldı. Dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı hayallerine veda eden ismin Batuhan olduğunu açıkladı.

ACUN ILICALI'DAN ADEM'E ÖVGÜ!

Acun Ilıcalı'nın konseyde Adem'i favori göstermesi yarışmacıya 'kesin şampiyon' gözüyle bakılmasına neden oldu.

Hatta Acun Ilıcalı'nın eleme konseyinde Adem'in yarışmadaki performansını övmesi de bu iddianın sık sık gündeme gelmesine neden oluyor.

Bu akşam finalde neler yaşanacak, hangi iddia doğru çıkacak göreceğiz.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

35 yaşındaki Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Survivor'da 3 yarışmacı birbirine giriyor! Batuhan'dan herkese rest: Kavga çıktı çarşı pazar karıştı!

Hikmet Tuğsuz finale 3 gün kala Survivor'dan elendi! Dominik'te son veda

Survivor 2022 şampiyonu kim olacak? Survivor finali ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

Survivor birincilik ödülü 2022 nedir? Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar?