Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu?

Ekranların sevilen yarışması Survivor bu hafta oynanacak eleme oyunu için son eleme adayını belirliyor. Final için sayılı günlerin kaldığı yarışmada heyecan her bölüm biraz daha fazla artıyor. Haftanın birinci eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı ise Nisa olmuştu. Yarışmanın 29 Haziran Pazartesi günü haftanın son eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasında mücadele eden isimler...

Survivor’da haftanın son eleme adayı belli oldu! Tv8 ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor’da çeyrek final mücadelesi devam ediyor. 30 Haziran Salı akşamı gerçekleşecek eleme öncesi son eleme adayını belirlemek üzere oynanan dokunulmazlık oyununda nefesler kesildi. Yarışmacının ilk ve ikinci eleme adayı Berkan ve Nisa olmuştu. 29 Haziran dokunulmazlık oyunu sonrasında Survivor’da üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte yaşananlar...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da haftanın son eleme adayını belirlemek üzere 29 Haziran Pazartesi günü dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu da Sercan Yıldırım kazandı ve eleme potasında Berkan ve Nisa’yı gönderdi. Üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise yine Sercan oldu ve böylece Survivor tarihinde de bir rekor kırdı. Bu hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını kazanan Sercan seyircilerin de beğenisini kazandı. 

SURVİVOR’DA 3. SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Survivor’da eleme adayları artık oylama sonucu değil dokunulmazlığı kazanan isim tarafından belirleniyor. Bireyselliğin ön plana çıktığı yarışmada dokunulmazlığı kazanan isim hem kendini eleme potasından kurtarıyor hem de eleme adayını belirliyor. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu Sercan kazandığı için eleme adaylarını da o belirlemişti. Oynanan son dokunulmazlık oyununu yine Sercan Yıldırım kazandı. Sercan yıldırım eleme potasına Barış'ı gönderdi.

ÜÇ ELEME ADAYI DA BELLİ OLDU

Survivor'da bu hafta mücadele eden üç eleme adayı da belli oldu. Tüm dokunulmazlık oyunlarını kazanan Sercan Yıldırım eleme potasına Nisa, Barış ve Berkan'ı gönderdi.