Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir? Yunus Emre Karabacak kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 gerek formatı gerekse Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki isimlerle gündeme geliyor. Yeni yılda gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre Karabacak Survivor yarışmasında dikkat çeken isimler arasında. Issız ada macerasına 12 kişi ile başlayan Gönüllüler takımın iddialı ismi Yunus Emre Karabacak hayat hikayesi ile ilgili kimdiri, yaşı ve kariyeri araştırılıyor.

Yunus Emre Karabacak, Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alıyor. Issız ada macerasına 12 kişi ile başlayan Gönüllüler takımı da en az Ünlüler kadar iddialı. Yarışmada dikkat çeken isimler arasında yer alan Yunus Emre Karabacak hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir, kaç yaşında, nereli?

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak Erzurum doğumlu. 11 Şubat 1990’da dünyaya gelen Karabacak Bursa’da yaşıyor. 20 senedir güreş yapan başarılı sporcunun Türkiye’de dereceleri bulunuyor. Ayrıca Kırkpınar’da 3 kere dereceye girmiş.

Liseyi Atatürk Anadolu lisesi spor bölümünde okuyan Yunus Emre Karabacak, Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun. 2015’de üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu olan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatına devam ediyor.

Survivor Yunus Emre’nin babası Reşit Karabacak Türk güreşinin önemli isimlerinden biri. 20 yıldır güreş yaptığını ifade eden Yunus Emre, yıldızlar ve gençler kategorisinde derece yapmasıyla biliyor. Ayrıca Yunus Emre, Kırkpınar'da da 3 kez derece yapmış isimler arasında yer alıyor.

Instagramda 'yunusemrekarabacakkk' ismini kullanan yarışmacı 4 bini aşkın takipçiye sahip..