Survivor Yunus Emre Berna ve Hakan'la burun buruna geldi! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyi terk etti

Survivor All Star'ın yayınlanan fragmanında Berna, Hakan ve Yunus Emre gerilimi büyük ses getirdi. Kavganın ardından konseyde Acun Ilıcalı'nın ''Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız'' demesi üzerine Yunus Emre'nin yayını terk etmesi sosyal medyada gündem oldu.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star'da tansiyon giderek artıyor. Oyun esnasında Berna ve Hakan ile burun buruna gelen Yunus Emre, Acun Ilıcalı'dan yeniden uyarı aldı.

Oyun esnasında sinirlerine hakim olamayan Berna, "Sen kime diyorsun ya?" diyerek Yunus Emre'nin üstüne yürüyor. İkilinin yüz yüze geldiği anlarda fiziksel bir temas olmasını engellemeye çalışan Hakan araya girince gerilim iyice tırmanıyor. Yunus Emre, Hakan'ı "Çekil şuradan çekil" diye uyarınca Hakan da "Bak benimle doğru konuş" diyerek sinirleniyor. Tansiyonun yükseldiği anlarda araya yarışmacılar giriyor.

Oyun alanındaki gerilim konseye de taşınınca Berna ve Yunus Emre laf dalaşına giriyor. Daha önce Yunus Emre'ye defalarca kez ceza veren Acun Ilıcalı, "Sen verdiğimiz cezalarla bir türlü uslanmıyorsun. Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız" diyerek tepki gösteriyor. Yunus Emre de Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyi terk ediyor. Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmadığı ise bu akşam belli olacak.