Survivor Yunus Emre baba olacağını Instagram canlı yayınından öğrendi! Sevinçten deliye döndü

Survivor All Star yarışmasında mücadele eden Yunus Emre, kırmızı takım ile ödül oyununu kazandı. Instagram'da canlı yayın açan Survivor Yunus Emre eşi Beria Özden'in hamile olduğunu öğrendi. Fenomen yarışmacı aldığı güzel haberin ardından takım arkadaşları ile mutluluğunu paylaştı.

Survivor All Star'da aldığı cezalar ve karıştığı kavgalar ile adından söz ettiren Yunus Emre cephesinden güzel haber geldi. Survivor'ın önceki akşam ekrana getirilen yeni bölümünde iletişim oyununu kazanan kırmızı takım Instagram üzerinden canlı yayın açtı.

BABA OLACAĞINI INSTAGRAM CANLI YAYININDAN ÖĞRENDİ! SEVİNÇTEN DELİYE DÖNDÜ

Yunus Emre, açılan Instagram canlı yayınında eşi Beria Özden'in hamile olduğunu öğrendi. Büyük mutluluk yaşayan Yunus Emre'nin o anları sosyal medyada gündem oldu.

HAMİLELİK HABERİNİ DUYURMUŞTU

Beria Özden geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

"Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız"