Survivor yıldızı Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay'ın bu hallerine inanamayacaksınız!

Çocuklar Duymasın'ın Havuç Emre'si olarak ünlenen Furkan Kızılay bu yıl Survivor'da yarışacak. Survivor All Star'da yer alacak olan Çocuklar Duymasın'ın Havuç Emre'si Furkan Kızılay, çocukluk yıllarına ait fotoğraflarıyla şaşırttı. İşte Furkan Kızılay'ın şaşırtan değişimi!

Çocuklar Duymasın'ın Havuç Emre'si Furkan Kızılay, Survivor 2024 All Star yarışmasında yer alan isimlerden oldu. Survivor 2024 All Star kadrosunda kırmızı takımda yer alacak olan Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Havuç lakaplı Emre Çetinoğlu rolüyle tanınmıştı. Şimdilerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Furkan Kızılay'ın çocukluk fotoğrafları da gündem olmaya başladı.

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay'ın bu hallerine inanamayacaksınız!

30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, 2009 yılında da Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştı. Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri Bölümü'nde eğitim gören Kızılay, 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında da yer almıştı. Kızılay'ın son rol aldığı proje, Aslan Ailem dizisinde rol almıştı.

İşte Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u, Survivor'un yıldızı Furkan Kızılay'ın çocukluk halleri