Survivor yarışmacısı balık avlarken hayatının şokunu yaşadı! Bir anda saldırdı

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümünde korku dolu anlar yaşandı. Balık avlamak için denize giren Sergen Bayar kısa bir süre sonra beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı. Vatoz saldırısına uğrayan Sergen Bayar acılar içinde yerde yatarken bacağını kaybetme tehlikesi yaşadı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması her geçen gün heyecanını artırarak devam ediyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Survivor 2021 geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekrana getirildi.

Büyük bir açlıkla mücadele etmek durumunda kalan yarışmacılar balık avlamak için sık sık denize giriyor. Ünlüler takımında yarışan Sergen Bayar, balık avlamak için beline kadar denize girdi. Hayatının en korku dolu anlarını yaşayan Sergen Bayar ne olduğunu anlamadan deniz canlı tarafından saldırıya uğradı.

İZLEMEK İÇİN TIKLATIN

Acı içinde yere yığılan Sergen Bayar'a sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Vatoz saldırına uğrayan Sergen Bayar'ın ayağının durumu hakkında yeni bölümde bilgi verilecek.