Survivor yarışmacılarına polis operasyonu! Acun Ilıcalı olayın perde arkasını anlattı

Survivor All Star 2024'ün ekrana getirilen son bölümünde yarışmacılara düzenlenen polis operasyonu ile ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ada konserinde konuşan Acun Ilıcalı, olayın perde arkasını anlattı.

Survivor All Star 2024'ün 4. bölüm fragmanında Dominik polisinin Survivor'da operasyon yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı gündeme bomba gibi düşmüştü. Survivor All Star'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor. Arkadaşımız çok akıllıca bir hareket yaparak, havaalanındaki bir şahıstan telefon istiyor. Bunu da 'beni kaçırdılar' diyerek yapıyor" dedi.

Şahsın telefonundaki internet çalışmayınca Seda Aktuğlu'nun babasına bıraktığı notu telefonun sahibinin annesinin yanlış anladığı ve Aktuğlu'nun kaçırıldığını sanarak durumu emniyete bildirdiği ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, "İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi" açıklamasını yaptı.

Ceza alan Seda Aktuğlu, 5 ödülden faydalanamayacak.