Survivor All Star 2022 yarı finale kimler kaldı? Survivor yarı finalistleri kimler oldu?

Survivor'da yarı finale kalan isimler belli oldu. Uzun bir sezonu geride bırakan Survivor All Star final yapmak için gün sayıyor. 28 Haziran Salı günü yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da sona kalan 4 yarışmacı kıran kırana mücadele etti. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıları geride bırakan Nisa, Batuhan, Ayşe ve Adem adını finale yazdırmak ve şampiyon olmak için kozlarını paylaştı. Peki, Survivor yarı finale çıkanlar kim oldu?

Survivor'da yarı finale kalan isimler milyonlar tarafından merakla bekleniyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve uzun bir maratonun sonuna doğru yaklaşılan Survivor All Star final yapmak için gün sayıyor. Yarı finale kalan Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan arasında oynanan oyunlarda mücadele eden 2 isim finale kalmaya hak kazandı. Peki, Survivor All Star yarı finalistleri kim oldu? Survivor 2022 yarı finale kimler kaldı?

28 HAZİRAN SURVİVOR YARI FİNALE KİMLER KALDI?

Uzun ve zorlu bir sezonu geride bırakan Survivor All Star 2022 için finale sayılı günler kaldı. Son 4'e girmeyi başaran Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan arasında kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan iki isim Batuhan ve Adem oldu. Böylece Adem ve Batuhan yarı finale çıkmaya hak kazandı.

28 HAZİRAN SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'ın 28 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası potaya gidecek iki isim belli oldu. Nisa ve Ayşe eleme potasında yer alan iki isim oldu. Nisa ve Ayşe arasında ise SMS oylaması gerçekleşecek. Ayşe ve Nisa'nın SMS oylaması çarşamba akşamı canlı yayında gerçekleşecek.