Dün akşam Survivor voleybol maçını kim kazandı? İşte 18 Mart Survivor ödül oyununu kazanan takım...

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her yıl düzenli olarak binlerce yarışmacıya ev sahipliği yapan Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Survivor voleybol maçı ile Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Hanzade bir takımda, Ayşe, Berkay ve Aleyna diğer takımda mücadele etti. Peki, Survivor voleybol oyununu kim kazandı? 18 Mart Survivor ödülü hangi takım kazandı?

18 Mart Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor Voleybol oyunu ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv8 ekranlarında haftada 5 gün izleyiciyle buluşan Survivor bu yıl yine birbirinden iddialı ve sportif yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Voleybol oyununda karşı karşıya gelen Acun Ilıcalı'nın takımı ile Ayşe, Aleyna ve Berkay kozlarını paylaştı.

SURVİVOR VOLEYBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın 18 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı ile 3 yarışmacı arasında voleybol maçı oynandı. Bir tarafta Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Hanzade yer alırken diğer tarafta Aleyna, Berkay ve Ayşe mücadele gösterdi. Kıran kırana oynanan oyun izleyenleri soluksuz dakikalar yaşattı. Oynanan ilk 4 setin 2-2 bitmesi ile final seti oynandı. Karşılaşmanın sonucu 3-2 ile Acun Medya'nın oldu.

18 MART SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında ödül oyunu oynandı. Yarışmanın 18 Mart ödül oyununda kazanan tarafa verilecek ödül saç bakım seti ile duş ve üstüne soslu biftek, patates salatası, fırında makarna menüsü oldu. Ödül oyunun kazananı gönüllüler takımı oldu.