Survivor Turabi'den Acun Ilıcalı'nın sözlerine cevap: Özlediysen ara

Survivor'a sakatlığı nedeniyle erken veda eden Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın hakkında söylediklerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı'ya seslenen Survivor Turabi, ''Özlediysen ara'' dedi.

Survivor yarışmasında üst üste aldığı şampiyonluklarla adından söz ettiren Turabi Çamkıran, girdiği polemikler ve paylaşımlarıyla da konuşuluyor.

Survivor All Star 2024'e sakatlığı nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, Türkiye'ye dönmesinin ardından yoğun bakımda da tedavi gördü.

Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'da açıklamalarda bulundu. Ogeday ve Turabi hakkında açıklamalar yapan Ilıcalı, şunları söyledi: "Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a yüzde 51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim."

Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turabi şu ifadelere yer verdi:

"Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere kalp at, ben anlarım özlediğini... Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi hiç değişmedi. Hâlâ 1 numarayım..."