2018 Survivor All star fragmanı nefes kesti

Survivor 2018 kadrosu ve Survivor 2018 All star kadro kimler var? Gibi sorular oldukça merak ediliyor. 2018 Survivor Allstar büyük bir heyecan ile bekleniyor. Survivor her yıl ekranlara damgasını vuruyor. Geçtiğimiz senelerde yapılan fenomen yarışma programı Survivor reytingleri altüst etmişti

Acun Ilıcalı, daha önce ilklere sahne olacak dediği Survivor 2018'in Gönüllüler takımının ilk yarışmacını ise Cumali Akgül olduğunu Beyaz Show'da açıklamıştı. Ilıcalı son olarak Sema Aydemir, Merve Aydın ve Nagihan Karadere'nin All Star'da yarışacağını duyurdu. Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. 

SURVIVOR ALL STAR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR YENİ YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL KİMDİR? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR 2018 KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

SURVIVOR ALL STAR SEMA AYDEMİR KİMDİR- TIKLA ÖĞREN 

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Genel olarak, Ocak ve Şubat aylarının sonlarına doğru başlayan yarışmanın, 2018 yılında da bu zaman dilimi içerisinde başlaması bekleniyor.

SURVİVOR ALL STAR 2018 KADROSU

Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Starlar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Starlar kadrosunun ilk 3 ismini duyurdu. Ilıcalı, “Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.