Survivor 2021 Sergen Bayar kimdir, aslen nereli? Survivor Sergen kaç yaşında?

Tv8'in sevilen yarışma programında mücadele eden Survivor Sergen yedeklerden katılan isimlerden birisi oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor'da mücadele eden Sergen Bayar sportif yapısı ile ön plana çıkıyor. Birçok spor dalı ile yakından ilgilenen yarışmacı çok iyi derecede yüzme biliyor. İşte Survivor 2021 yarışmacısı Sergen Bayar hakkında merak edilen her şey...

Televizyon ekranlarının mücadeleci yarışma programı Survivor'da mücadele eden yarışmacı Sergen Bayar son zamanlardaki diyaloglarıyla ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sportif yapısı ile kendini belli eden Bayar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunda eğitimini sürdürüyor. Peki, Survivor Sergen kaç yaşında? Survivor Sergen nereli?  

SURVİVOR SERGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 yarışmacısı Sergen Bayar, 26 Eylül 1998 yılında Balıkesir Ayvalık'ta doğdu. 22 yaşındaki Survivor Sergen surf, street workout, artistik jimnastik sporları ile de uğraştı. İstinye Anadolu Lisesi'nden mezun olan Bayar, Eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda sürdürüyor. Kişisel gelişim ve fitness antrenörlüğü yapan Sergen Bayar, aynı zamanda model olarak da çalışmalar yürütmektedir.

Spor hayatı boyunca tenis, crossfit, kite surf, street workout, artistik cimnastik, free running ile uğraştı. Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan yarışmacı, Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Çok iyi derecede yüzme biliyor.