Survivor Sercan Nisa'ya mı açıldı? Survivor Sercan Nisa konuşması haberimizde...

Survivor yarışmacıları Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada birbirleri ile diyaloglarıyla dikkat çeken Sercan Nisa ikilisi sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor. Son olarak yarışmanın 49. bölümünde göze çarpan Sercan Nisa konuşması olay oldu.

Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında yer alan Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Survivor Sercan Nisa konuşması yarışmanın 49. bölümünde damgasını vurdu. Günlerdir konuşulan "Sercan Nisa'dan mı hoşlanıyor?" sorusu da bu bağlamda yanıt buldu. 

SERCAN NİSA DİYALOĞU OLAY OLDU!

Survivor'un 49. bölümünde Sercan Nisa ile konuşmak istediğini söyledi ve ikili özel bir yere geçip sohbet ettiler. Sercan Nisa'ya hissettikleri duyguları söyledi. Nisa ise Sercan'a cevap olarak "Seni Ersin abi gibi görüyorum" karşılığını verdi. İkilinini bu diyaloğu sosyal medyada çok konuşulacak gibi duruyor.

Survivor'da Sercan Nisa'ya açıldı mı?

SURVIVOR SERCAN NİSA'DAN MI HOŞLANIYOR?

Survivor Sercan'ın bardağı olduğu iddia edilen bardağın üstünde S ve N harflerin olması gündeme gelmişti.

Survivor açık artırma oyununda Sercan'ın Nisa'ya yaptığı jest ise iddiaları alevlendirmişti.

Olayla ilgili Acun Ilıcalı," Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan'dan Sercan'a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem" dedi.

Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım aslen nereli, evli mi?

Survivor Nisa kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli?