Survivor'ın sevilen yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın merak edilen hayatı! Survivor Sercan kaç yaşında ve nereli?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor her bölümüyle nefes kesmeyi başarıyor. Sercan Yıldırım da yarışmada son 6'ya kalmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Dokunulmazlık oyunlarında gösterdiği performansla büyük başarılara imza atan Yıldırım, Acun Ilıcalı'nın da takdirini kazanmayı başardı. Survivor'ın sevilen yarışmacısı Sercan Yıldırım kaç yaşında? İşte Survivor Sercan Yıldırım hakkında merak edilenler...

Sercan Yıldırım Survivor 2020'nin en başarılı yarışmacıları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan 3 dokunulmazlık oyununu kazanan ve bu haftanın da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Yıldırım takdire şayan bir performans gösteriyor. Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Yıldırım bu hafta eleme potasında mücadele veriyor. Survivor'ın sevilen yarışmacısı Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan aslen nereli ve kaç yaşında?  

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Son zamanlardaki performansıyla büyük beğeni toplayan Sercan Yıldırım Survivor’da son 6’ya kalmayı başardı. Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola başlayan Yıldırım, 2006 yılının Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, SEVGİLİLERİ KİM?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım evli değil ve eşi yok. Sercan Yıldırım’ın ismi önceki yıllarda Helin Avşar ve Tuvana Türkay ile anıldı. 1.82 boyunda olan Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na ilgisi olduğu gündeme geldi.