Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'den Acun Ilıcalı paylaşımına dikkat çeken not

Miami'de buluşan Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile maça gitti. Acun Ilıcalı ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Cemal Can Canseven'in ''Hayatınızda Acun abi varsa her an her şey olabilir'' notu dikkat çekti.

Yakın arkadaşı Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla adından söz ettiren Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Survivor'a katılmasının ardından hayran kitlesini genişleten Instagram'da 3,1 milyon takipçiye ulaşan Canseven, günlük yaşantısından kareleri sık sık takipçileri ile paylaşıyor.

Acun Ilıcalı ile Miami'de basketbol maçı için buluşan Canseven, ünlü televizyoncu ile çekildiği kareye "Eğer hayatınızda Acun abi varsa her an her şey olabilir" notunu düştü. İkilinin paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Cemal Can Cansever, Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya ile de yürüyüş yaptı. Cansever, o anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.