Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Yiğit Poyraz sevgilisi kim, boyu kaç?

Survivor Poyraz, yarışmada gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiriyor. Yarışmacının hayatına dair detaylar da izleyenler tarafından haliyle merak ediliyor. 2009 yılında Robert Kolej'ini yatılı olarak kazanan ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde işletme kazanmıştır. Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Yiğit Poyraz sevgilisi kim, boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Poyraz hakkında aramalar sürüyor. Dominik'te çekimleri yapılan programda gönüllüler takımında yer alıyor. 2009 yılında Robert Kolej'ini yatılı olarak kazanan daha sonra Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünde devam etti. Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Yiğit Poyraz sevgilisi kim, boyu kaç?

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim görüyor.

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan diskalifiye mi olacak?

Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

Yiğit Poyraz 26 yaşında aslen İzmirli ancak Bodrum’da büyüdüğünü ifade ediyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo olarak yarışaya katılmıştır.

En büyük tutkusunun Survivor olduğunu ifade eden sporcu, aylardır, mental ve fiziksel olarak çok iyi hazırladığını ifade ve yarışmaya şampiyonluk için katıldığını söyledi. Poyraz yarışmada kendi soyadına atıfta bulunarak 'Bu sene Survivor'da poyraz sert esecek' şeklinde iddialı bir cümle de kullandı. Sosyal medya hesabında antrenman videolarını paylaşan Yiğit Poyraz, Instagram’da şu anda 4 bine yakın takipçiye sahiptir.

SURVİVOR POYRAZ SEVGİLİSİ KİM?

Survivor 2021 Yiğit Poyraz sevgilisi hakkında bir bilgi bulunmuyor.