Survivor Panorama Evrim neden yok? Survivor Panorama Evrim ayrıldı mı?

Survivor Panorama Evrim neden yok? Survivor Panorama Evrim ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları tüm Survivor takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sevilen isim Evrim Keklik geçen hafta programda Mert Öcal ile ve Hakan Hatipoğlu ile birlikte yorumculuk yapmıştı. Bu hafta yer almayınca neden olmadığı merak edildi.

Survivor 2020 yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden Mert Öcal ve Evrim Keklik, TV8 ile eş sıkışmış ve Survivor Panorama'da sunucu olmuştu. Survivor 2020'nin sivri dilli yarışmacısı Evrim Keklik Uçankuş TV'deki programının yanı sıra Panorama da yorumculuk yapmaya başlamıştı. Ancak bir hafta içinde programda değişiklikler yaşandı. Survivor Evrim hafta içi programından ayrıldı. Survivor Panorama Evrim neden yok? Survivor Panorama Evrim ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu...  

SURVİVOR PANORAMA EVRİM NEDEN YOK?

Survivor Panorama; Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal, Damla Can, İhsan Tarkan, Melisa Emirbayer ve Gökhan Özdemir’le birlikte haftanın her günü ekrana gelirken Evrim ise hafta sonu ekranda olacak. Survivor Evrim bir paylaşımında “Hafta sonu Panorama’da görüşmek üzere” yazdı.