Survivor Nisa'nın Barış'tan önceki sevgilisi ortaya çıktı! Bakın hangi ünlü yakışıklıyla aşk yaşamışlar?

Survivor yarışmasıyla tanınan ve yarışmadaki performansı kadar aşk hayatıyla da sıklıkla gündem olan Nisa Bölükbaşı, yine aşk haberleri ile gündemde. Şimdilerde Ogeday Girişken ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı'nın, Barış Murat Yağcı'dan da önce birlikte olduğu aşkı ortaya çıktı.

Survivor Nisa, bu seneki all-star yarışmasında yarı finale kalmayı başardı. Yarışmadaki performansı ile sıklıkla sosyal medyada konuşulan Nisa, şimdi de aşk hayatıyla gündemde. Nisa, Survivor'da ilk yarıştığında Sercan Yıldırım ile anılmıştı. Daha sonra Barış Murat Yağcı ile ilişkisi başlamış ve bu ilişkisi de sona ermişti. Şimdilerde Ogeday Girişken ile sevgili olan Nisa Bölükbaşı'nın, Sercan Yıldırım ismiyle anıldığı dönemde aslında bir ilişkisi olduğu ve bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

SURVIVOR NİSA'NIN BARIŞ'TAN ÖNCEKİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

Bu iddianın ortaya çıkmasında, o dönem Sercan Yıldırım'ın Nisa ile arkadaşlık kurmak istemesi etkili olmuştu. Ancak Survivor 2020'de Nisa, ''Bir erkek arkadaşım var, onunla evlenmek istiyorum'' demiş hatta iletişim oyununda o kişiyle de konuşmuştu.

Yarışmadan sonra Sercan Yıldırım yuvasını kurdu ancak Nisa, bahsettiği sevgilisinden ayrıldı. Nisa Bölükbaşı'nın bahsettiği eski sevgilisi, zamanında beraber yarışmaya da katıldığı Jacob adlı genç.