Nisa Bölükbaşı hayatı ve biyografisi...

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izleyicileri ekran başında kilitleyen Survivor yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Haberimiz içerisinden Nisa Bölükbaşı hayatı ve biyografisine ulaşabilirsiniz.

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor'da her geçen gün finale bir adım daha yaklaşılıyor. Yarışmacılar arasında yer alan Nisa Bölükbaşı da sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. İşte hayatı ve biyografisi...  

SURVIVOR NİSA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag'da doğmuştur. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa, 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.