Nisa Bölükbaşı biyografisi...

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020'de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sercan Yıldırım ile yaptığı konsey konuşmasında sosyal medyada gündem olan Bölükbaşı, yarışmada son 8'e kalmayı başardı.

Survivor'da son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında Nisa Bölükbaşı yer alıyor. Yarışmada final için geri sayım başlarken yarışmacıların diyalogları ve konsey konuşmaları ekran başındaki izleyicileri şaşırtıyor. İşte merak edilenler...  

NİSA BÖLÜKBAŞI BİYOGRAFİSİ

2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag'da dünyaya geldi. 3 aylıkken önce annesiyle daha sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa, 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başlamıştır. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen yarışmacı dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.