Survivor Nisa Bölükbaşı Sihirli Annem'in Venüs Avokado Perisi oldu

Survivor 2020 yarışması ile tanınan ve Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer almaya devam Nisa Bölükbaşı, Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem'in kadrosuna dahil olmuştu. Ünlü ismin dizideki rolü belli oldu. Survivor Nisa, Sihirli Annem'in Venüs Avokado Perisi olarak seyirci ile buluşacak.

Survivor Nisa olarak hayatımıza giren Nisa Bölükbaşı'ndan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Survivor 2020 yarışmasında performansı ve sıcak kişiliği ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı, aynı yarışmada tanışıp yarışma sonrasında sevgili olduğu Barış Murat Yağcı ile magazin gündeminde adını sıklıkla duyduğumuz bir isim. Katıldığı yarışmada sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesi kazanan ünlü isim şimdilerde yeni bir projenin heyecanını yaşıyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni yılda yayına giren dijital platformu Exxen'de Sihirli Annem'in yeni versiyonu ekran hayatına başladı. Nisa Bölükbaşı'nın Sihirli Annem kadrosunda yer alacağı haberi sevenlerini mutlu etmişti, hangi rolde yer alacağı ise merak konusuydu.

Beklenen açıklama Exxen'den geldi. Nisa'nın Venüs Avakoda Perisi olarak 6. bölümden itibaren Sihirli Annem dizisine dahil olacağı duyuruldu.

Nisa Bölükbaşı, setten verdiği peri kostümlü pozuyla sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımında bulunmayı ihmal etmedi. Sevilen isim paylaşımına şu notu düştü:

Hem gerçek hem peri. Bu şans için çok teşekkür ederim. Tecrübeli oyuncu bile olmazsam, çok eğleniyorum ve bu benim için çok önemli. Umarım sizde eğlenirsiniz

Öte yandan Nisa, dizi mutluluğunun yanı sıra başka heyecanlar da yaşıyor. Barış Murat Yağcı ile dolu dizgin aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı sevgilisinden yakın bir zamanda evlilik teklifi almıştı, ancak ikiliden cevaba dair herhangi bir açıklama gelmemişti. 

Ünlü çiftin mutlu günü! Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ nişanlandı

Savaşçı dizisine bomba transfer! Serenay Aktaş Teğmen Selcen Efe rolü ile kadroya dahil oldu