Survivor Nefise'den bomba itiraf: Tek pişman olduğum şey...

Survivor All Star kadrosunda yer alan Nefise Karatay, bir YouTube programına konuk oldu. Survivor'daki en büyük pişmanlığından bahseden Nefise Karatay itirafıyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl Survivor'da şampiyon Nefise Karatay, bu sene All Star ekibinde mücadele etti. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Nefise Karatay, attığı her adım ile çok konuşuldu.

"TEK PİŞMAN OLDUĞUN ŞEY..."

Bir programa konuk olan Survivor Nefise, "Yarışmada pişman olduğun bir şey var mı?" sorusuna "Evet, Merve abla ile oyunumla ilgili çok fazla eleştiri aldım. 'Merve'ye oyun sattı' dediler. onun içeriği aslında öyle değil ama oturup da insanlara açıklama yapma gereği duymuyorum. Beni bilen biliyor. O konudan biraz pişmanım ama bir yandan da pişman değilim. Sonuçta beni ya da çevremi etkileyecek bir şey.

Çevremin zarar görebileceğin, hesap edemedim. Bu benim kendi düşünce ve fikrimle yaptığım bir şeydi. 'Satıcı' diye yorumlar alıyorum. Tek bundan dolayı pişman olabilirim. Geçen sene gördüğüm kötü yorumları kafamı takardım ama bu sene hiç takmıyorum. Kimsenin benimle ilgili fikirlerini merak etmiyorum. Haklı bulduğum insanlar da var ama diğerlerini umursamıyorum. Bu yıl daha da olgunlaştığımı hissediyorum" ifadelerini kullandı.