Survivor Nagihan ve Nisa tartışmasına Turabi de dahil oldu... Tarafını seçti

Survivor All Star 2022'de Nisa'nın Nagihan hakkında ortaya attığı doping iddialarının ardından tartışmaya Turabi Çamkıran da dahil oldu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Survivor'ın eski şampiyonu Turabi, Nagihan'a destek oldu.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star'ın geçtiğimiz günlerde ekrana getirilen bölümlerinde Nagihan ve Nisa arasında gerginlik yaşandı. Nisa, Nagihan'ın doping kullandığı iddiasında bulunurken tansiyon bir anda yükseldi.

Türkiye Atletizm Federasyonu, Nisa'nın Nagihan hakkında ortaya attığı iddiaların ardından açıklamada bulundu. Federasyon 400 metre engelli branşında 55.09'luk Türkiye rekorunu 2011'den bu yana elinde tutan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin dopingden yakalandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran da Nisa ve Nagihan arasındaki tartışmaya dahil oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turabi, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar kendi işlediği kocaman günahları çuvala basar, Senin küçücük yanlışını duvara asar. Dert etme Nagihan. Kim ne derse desin sen bir Survivor efsanesisin. Survivor'a verdiğin emek tartışılmaz anca alkışlanır.

Her yarışmacının çok büyük emeği var arkadaşlar. Yapmayın. Nagihan'ın da, Nisa'nın da emeği var, diğer tüm yarışmacılarının da. Onlar açlıktan dolayı bu kadar ileri seviye kavga ediyorlar. Karınları doyduktan sonra birbirlerine sarılırlar, unuturlar. Ama sizin yazdıklarınız ne unutulur, ne de iyi karşılanır. Aileleri var, sevenleri var. Siz çöpe bir şey atar gibi bütün kininizi buraya atıp hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz ama yarışmacıların sevenleri, aileleri çok üzülüyor. Yapmayın.

Survivor küfürsüz, kavgasız, tartışmasız ve hatasız yaşamaya elverişli değildir! Diğer Survivor kardeşlerim en iyi siz biliyorsunuz o zorlukları, bari siz yapmayın, aksine kardeşlerinize sahip çıkın. Sahip çıkın ki sizi de burada parçaladıklarında sizi yalnız bırakmasınlar"