Survivor Nagihan Karadere'den şaşırtan Acun Ilıcalı itirafı!

Nagihan Karadere geçtiğimiz sezon Survivor'da yer almıştı. Kavgalarıyla yarışmaya damga vuran Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı hakkında şaşırtan bir Survivor itirafında bulundu.

Survivor All Star 2024'te yarışan isimlerden birisi, Nagihan Karadere olmuştu. Rakiplerinden Aleyna'ya uyguladığı fiziksel temas nedeniyle gündeme oturan Nagihan Karadere'nin yaptığı bu harekete, Acun Ilıcalı'nın tepkisi sert olmuştu.

"ACUN BEY'İN ŞU HALİ TARİHTE YOKTUR"

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Nagihan Karadere, olay hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Kafamı böyle eğdim o an var ya mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığım an daha büyük bir kıyamet kopacak. Acun Bey'in şu hali tarihte yoktur. Acun Bey'in orada delirmesinin sebebi Sercan, çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde olmadık espriler yapıyor. Tartışmanın üzerine herkes bırakıp gitti. Sercan dedi ki 'ben bu gidişle finali garantiliyorum."

"Biz kıs kıs gülmeye başladık. Acun Bey de o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan'ın söylemiş olduğu şakaya güldük. Acun Bey o gülüşü görünce çileden çıktı. Acun bey dedim olayın gidişatına gülmedik Sercan'a güldük. Ondan sonra yumuşadı."