Survivor Nagihan elendi Demet Akalın çileden çıktı! İsyan çıkardı

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star'ın sıkı takipçisi olan Demet Akalın, finale az bir zaman kala Nagihan Karadere'nin elenmesine tepki gösterdi. Survivor Nagihan Karadere'nin şampiyon olmasını istediğini her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı ''Yazık günah be vallahi yazık. Nagihan efsanedir, efsane kalacak'' paylaşımı ile tepkisini dile getirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Nagihan, Hikmet ve Ayşe arasında yapıla SMS oylamasında adaya veda eden isim Nagihan oldu. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, şampiyon olmasını istediği Nagihan'ın elenmesine tepki gösterdi.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star'da adım adım finale giderken elemeler de devam ediyor. Survivor'ın ekrana getirilen son bölümünde Nagihan, Hikmet ve Ayşe arasında yapılan SMS oylamasında finale az bir zaman kala elenen isim Nagihan oldu. Nagihan Karadere, veda konuşmasında "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'ı sıkı bir şekilde takip eden Demet Akalın, Nagihan'ın elenmesinin ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Nagihan'ın şampiyon olmasını isteyen ancak elendikten sonra çileden çıkan Demet Akalın, "Biz ne izledik 6 aya yakın... Yapın BBG evi SMS'le oynayın ötede... Yazık günah ve vallahi yazık... Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta" sözleri ile tepkisini dile getirdi.