Survivor Merve Aydın oğluyla havalimanında kavuştu, sosyal medyada linç edildi! ''Hangi şöhret, evlattan daha değerli''

Merve Aydın yaşadığı kaza sonucu Survivor'dan elenmek zorunda kalmıştı. Türkiye'ye geri dönen Merve Aydın, havaalanında oğluyla bir araya geldi. Oğlunun başlarda annesini yadırgaması sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı, Merve Aydın'ı küçük çocuğunu bırakıp adaya gittiği için eleştirdi.

Merve Aydın Survivor'da geçirdiği talihsiz kaza sonucu yarışmaya istemeden de olsa veda etti. Hastanede tedavi gören ve kazayı geçirdiği sırada kurduğu cümleler ile ekran başındakileri oldukça duygulandıran Merve Aydın, yurda dönüş yaptı. Havaalanında oğlu ile bir araya gelen Merve Aydın'ın bu anları, sosyal medyada paylaşıldı.

SURVIVOR MERVE AYDIN'A SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK ELEŞTİRİ

Küçük oğlunu bırakarak adaya giden Merve Aydın, sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerinin hedefi oldu. Annesi ilk gördüğü anlarda yadırgar duran küçük çocuğun bu haline üzülen bazı kullanıcılar, "Tanıyamadı çocuk alışması da haftalar sürecek belki. Yarışma için çocuğundan aylarca ayrı kalmak çok mu gerekli acaba?", "Hiçbir para şan şöhret kariyer her neyse, çocuğumdan daha değerli olamaz." ve "Anneye küsmüş minik yavru helal olsun biz AVM'ye gidip gelene kadar özlüyoruz." yorumlarında bulundu.