İşte Survivor eleme adayları.. 19 Şubat 2019 Survivor'da kim elendi?

“Survivor’da kim elendi?” sorusu izleyiciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Survivor izleyici karşısına TV 8 ekranlarında çıkmaya devam ediyor. Yarışmada heyecan giderek artıyor. Her hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından konseye gidiliyor ve eleme adayları belli oluyor. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da Yunan takımı kaybetti. İlk eleme adayı takım kararı ile İoulieta oldu. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi tarafından söylenen Spyros oldu.Seçilen son eleme adayı Vasilis Vasilikos oldu. Salı gecesi eleme adayları arasından bir kişi adaya veda edecek.

Survivor izleyici karşısına TV 8 ekranlarında çıkmaya devam ediyor. Survivor’da elenen ismin kim olacağı merak konusu. Bu hafta yarışmada oynana ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımı kaybetti. Yarışma programı Survivor'da Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10-4 skorla Türk takımı oldu. İlk eleme adayı takım kararı ile İoulieta olarak belirlendi.  Ardından ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi tarafından söylenen Spyros oldu. Seçilen son eleme adayı Vasilis Vasilikos oldu. Salı gecesi eleme adayları arasından bir kişi adaya veda edecek.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunanistan takımından ilk eleme adayı takım kararıyla İoulieta oldu. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin belirlediği Spyros oldu. Üçüncü eleme adayını ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ria belirledi. Üçüncü eleme adayı Vasilis oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Yunan takımdan adaya veda eden isim: LOULİETA

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışma programı Survivor'da Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10-4 skorla Türk takımı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise Türkiye yine fırtına gibi esti ve bu hafta takımını koruma altına aldı. Yunanistan ise iki oyunu kaybederek eleme adayları çıkarmak zorunda kaldı.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan Atakan, Okay ve Kader arasından bir isim yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Kader oldu.

SURVİVOR'DA YENİ KURAL

Acun Ilıcalı yeni kuralı açıkladı. Bir takımdaki erkek ya da kadın sayısı karşı cinsin sayısından ikiden fazla olamayacak. Bu yüzden eleme yaparken bu kuralı kullanacağız. Böylece oyunlardaki sayısal denge bozulmayacak.