Survivor'da haftanın takımları ve kaptanları belli oldu! Survivor'da kaptanlar kim oldu?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da final heyecanı başladı! Son 6 kişinin mücadele ettiği yarışmada bireysellik ve parkur oyunları büyük önem taşıyor. Yarışmanın 2 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın takımlarını ve kaptanını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Heyecan ve çekişmeli dakikaların yaşandığı Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kaptanlar kim oldu?

Heyecan ve gerilimin giderek arttığı Survivor’da finale sayılı günler kaldı. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor bu yıl birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yaptı. Bireyselliğin ön plana çıktığı yarışmanın 2 Temmuz Perşembe günü yayınlanan bölümünde yeni takımları ve kaptanları belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Peki, Survivor’da kaptanlığı kim kazandı? İşte 2 Temmuz Perşembe akşamı yaşananlar...

SURVIVOR KAPTANLARI BELLİ OLDU!

Survivor’ın 2 Temmuz Perşembe günü yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan eleme bölümünde Nisa’nın elenmesi üzerine yarışmacılar arasında gerginlik oluşmuş ve hırs oluşmuştu. Cemal Can, Sercan, Elif, Yasin, Barış ve Berkan arasında oynanan oyunun galibi belli oldu. Parkuru en hızlı şekilde tamamlayıp kaptanlığı kazanan isimler Cemal Can ve Berkan oldu.

SURVIVOR’DA HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLDU?

Survivor’da kaptanlar tarafından belirlenecek yeni takımlar henüz belli oldu. Parkuru en hızlı şekilde tamamlayan Cemal Can ve Berkan haftanın kaptanı oldu ve kendi takımlarını kurdu. Berkan, Barış ve Elif'i seçerken Cemal Can, Sercan ile Yasin'i seçti. Böylece haftanın takımları şöyle oldu:

Kırmızı Takım: Kaptan Berkan, Elif, Barış

Mavi Takım: Kaptan Cemal Can, Yasin, Sercan

YASİN HERKESİ KORKUTTU

Yarışmanın sevilen isimleri arasında yer alan Yasin Obuz parkurda koşarken feci şekilde sakatlık yaşadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Obuz'un sağlık durumu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.