Survivor İsmail Balaban 'nişanlı' konusuyla ilgili ilk kez konuştu: Zor bir durumdayım

Survivor 2021'de iletim ödülünü kazan Ünlüler takımında yer alan İsmail Balaban annesinin nişanlısı hakkında 'Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm.' sözleri gündem oldu. İsmail Balaban konuyla ilgili ilk kez açıklamada bulunurken 'Annem böyle bir şey söylüyorsa muhakkak sebebi vardır. Doğru bildikleri şey vardır.' dedi.

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması heyecanını artırıp devam ederken İsmail Balaban'ın annesi ile telefon konuşması olay yarattı. Ümmü Gülsüm Balaban, 'Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.' sözleri gündeme bomba gibi düştü.

İsmail Balaban, yaşadığı şokun ardından konuyla ilgili ilk kez konuşurken şunları söyledi: Annemle konuştuktan sonra çok üzüldüm. Çok ayrı olaylar yaşandı.

Orada neler yaşandı bilmiyorum. 4 aydır buradayım ve annemin söylediği, 'Sen gittiğinden beri hiçbir şey aynı değil. Hiçbir şey bildiğin gibi değil.' Çok önü açık kelimeler ve açıkçası aklım şu anda orada.

Neler yaşandı, ne oldu, ne bitti merak ediyorum. Telefonda kısıtlı süremiz vardı ve annem ağlayarak konuşmaya başlamıştı. 'Nişanlınla her şeyi bitirdik, o defteri kapattık. Ardın onun adını anma.' dedi. Annem böyle bir şey söylüyorsa muhakkak sebebi vardır. Doğru bildikleri şey vardır.

Kafam hala orada annemde özellikle. Acun Abi'nin de bana konseyde teklifi oldu. Eğer istersen nişanlınla konuşabilirsin dedi. Ben de annemle konuşmak istedim. Detayları öğrenmek istiyorum.

Annemin sağlık durumunu öğrenmek istiyorum. Babamı, kardeşlerimi... Şu anda Gamze ile konuşsam çözülür mü bilmiyorum. İki tarafı da dinlemem lazım. Annemle konuşmadan Gamze ile konuşsam bu da doğru olmayacak. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.'