Survivor İlayda Şeker ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu... Mert Öcal ilk kez konuştu

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında adını duyuran İlayda Şeker ile Survivor Panorama yorumcusu Mert Öcal'ın aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Bebek'te görüntülenen Mert Öcal, konuya ilişkin sessizliğini bozarken 'Hayatımda şu an birinin olmasını ben de isterdim ama yok arkadaşlar İlayda benim arkadaşım. Dedikodular doğru değil' açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takılan Survivor Panorama programının yorumcusu Mert Öcal, muhabirler ile sohbet etti. Elektrikli scooter'ı ile görüntülenen Öcal, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler programında boy göstermiş olan İlayda Şeker ile aşk yaşadığı haberleri hakkında ilk kez konuştu.

Mert Öcal, 'Hayatımda şu an birinin olmasını ben de isterdim ama yok arkadaşlar İlayda benim arkadaşım. Dedikodular doğru değil' dedi.

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker 1994 yılında doğmuştur. İlayda Şeker nereli sorusunun yanıtı ise Nevşehir olmaktadır. 18 yaşına kadar Nevşehir'de yaşayan İlayda Şeker, üniversite için Sakarya'ya gelmiştir. Okulunu bitirdikten sonra İstanbul'da dedesiyle yaşayan İlayda Şeker şu anda çalışmamaktadır.