Volkan Çetinkaya kimdir? Survivor Gönüllüler Volkan kaç yaşında nereli?

Survivor Volkan kimdir? Survivor 2017 gönüllüler kadrosundaki yarışmacılardan biri eski bir TSK personeli olan Volkan Çetinkaya oldu. Peki Volkan Çetinkaya kimdir aslen nereli, Survivor gönüllüler takımının dinamosu olması beklenen Volkan Çetinkaya aslen Şereflikoçhisar'dan.

Volkan Çetinkaya Survivor 2017 gönüllüler takımında yer alıyor. Peki kimdir Volkan Çetinkaya aslen nereli, Beden eğitimi öğrenmenliği yapan Volkan Çetinkaya , TSK Ordu Milli takımında futbol oynadı. Eski bir TSK personeli olan Volkan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapıyor. Gönüllüler yarışmacısı olan Volkan Çetinkaya, Survivor tanıtımında 'Emir komuta bende' diyerek asker geçmişine gönderme yapıyor. Volkan Çetinkaya 1983 doğumlu. 34 yaşında olan Volkan Çetinkaya evli ve 2 çocuğu var. Ancak Volkan Çetinkaya Instagram hesabında özel hayatına ait tüm resimleri kaldırıp eşiyle olan görüntüleri de gizledi. 

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Volkan Çetinkaya 1983 doğumlu. 34 yaşında olan Volkan Çetinkaya evli ve 2 çocuğu var. Ancak Volkan Çetinkaya Instagram hesabında özel hayatına ait tüm resimleri kaldırıp eşiyle olan görüntüleri de gizledi. Volkan Çetinkaya, geçimini ağabeyi ile birlikte açtığı bir kurstan sağlıyor.  survivor 2017 logo acunn.comTürk Sİlahlı Kuvvetleri Ordu Milli Takım sporcusu olan Volkan Çetinkaya eski bir TSK personelidir. Volkan Çetinkaya Ordu Milli Takım kaptanlığı yapmıştır.

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR’DA BU HAFTA

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi.  Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında, bireysel sembol oyununu kazanan Volkan, haftanın son eleme adayı olarak Gökhan'ın adını söyledi.. İsmi daha çok yazılan Bulut haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Survivor 2017’de 6 oyundur dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımı sonunda şanssızlığını kırmayı başardı. Survivor’da bu haftaki iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazandı ve gönüllülerden 4 isim sms oylamasına kaldı.

Survivor’da Cumartesi yayınlanan bölümde konseyde en fazla adı yazılan Erdi ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe ise ikinci aday olarak Berna’nın adını söyledi

Pazar yayınlanan bölümde bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Volkan, eleme adayı olarak Gökhan’ı söyledi. Konseyde ise en fazla adı yazılan isim Bulut oldu. Böylece gönüllülerde bu hafta Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut eleme adayı olarak sms oylamasına kalan 4 Yarışmacı oldu. Survivor’ın Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünde Bulut, Berna, Gökhan ve Erdi arasından yarışmaya veda eden isim belli olacak.