Survivor Gökhan kimdir? Gönüllüler Gökhan Gözükhan kimdir?

Yeni sezonda beğeniyle izlenen Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Gözükan, Survivor 2017 yarışmasında duruşu ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Gönüllüler takımının en dirençli isimleri arasında yer alan Gökhan Gözükan, takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Peki, spor ve boks geçmişi ön plana çıkan Survivor Gökhan kimdir? İşte, Gökhan Gözükan hakkında merak edilen detaylar

Gökhan Gözükan kimdir merak konusu. Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan yarışmada performansıyla dikkat çeken isimlerden biri. Peki, Gökhan Gözükan kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler... Gökhan Gözükan, ada mücadelesinde fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Mankenlik, vücut geliştirme, boks gibi alanlarda kendisini yetiştiren Survivor Gökhan, yarışma içerisinde etkili bir karaktere sahip olacak. 

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Gökhan Gözükan, ada mücadelesinde fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Mankenlik, vücut geliştirme, boks gibi alanlarda kendisini yetiştiren Survivor Gökhan, yarışma içerisinde etkili bir karaktere sahip olacak. Takım liderliğine de yatkın olan Survivor Gökhan, yarışmanın iddialı adayları arasında yer alıyor. Peki, Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor Gökhan kimdir sorusu, yarışmanın başlamasıyla birlikte karakter hakkında detayların araştırılmasına aracı oldu. Gökhan Gözükan, sportif geçmişi ile izleyicileri etkileyecek. Mankenlik ve geçmişine de sahip olan Survivor Gökhan, boyu ve kilosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Survivor Gökhan, 2017 gönüllüler takımında yer alan iddialı adaylar arasında bulunuyor. 'Şampiyon olacak' şeklinde yorumların geldiği Survivor Gökhan için, parkurlarda avantajlı olduğu yorumları ön plana çıkıyor.

30 Eylül 1983 tarihinde dünyaya gelen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme sporu ve boks alanında kendisini geliştiren Gözükan, 1.92 boyunda 82 kilodur. Bir dönem modellik de yapan Gökhan Gözükan, oyunculuk kariyerine de sahiptir.

Seda İnci isimli bale sanatçısıyla nişanlı olan Gökhan Gözükan, Kazanmak için son nefesime kadar savaşırım sözünde bulundu. Yarışmaya katılmadan önce İnstagram üzerinden paylaşımda bulunan Gökhan Gözükan, arkadaşlarının başarı dileklerini kabul etti. 

Gayrimenkul, dijital reklam, web tasarım gibi işlerle de ilgilenen yarışmacı, Beşiktaş taraftarıdır.

Gökhan Gözükan'ın yarışmacı profilinde yer alan izleyici yorumlarında, "Parkurlarda hızlısın güç seninle birlikte ünlüleri ez geç." şeklinde seyirci yorumları yer almaktadır.

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Survivor'da dün akşam kim elenecek sorusuna cevap bulmak için 4. elenme adayı seçildi. Gönüllüler takımının kaybettiği oyunun ardından 2 aday çıkmıştı. Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla ortalık karıştı. Oyun sırasında kavga eden Serhat ve Sabri'yenin bu tartışması konsey akşamına da taşındı. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanana Serhat Akın, Adem'in adını söylerken, Takım kararıyla Sabriye seçildi.

Ada konseyinin ardından ünlüler adasında işler karıştı. Neredeyse bütün yarışmacıların dahil olduğu tartışmada Sabriye'nin Serhat'a tekme atmaya çalıştığı görülüyor. Kavganın ilerleyen anlarında Adem ile Serhat'ın birbirine girdiği dikkat çekerken, yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara ciddi bir uyarıda bulunduğu gözleniyor.

SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.