Survivor yarı finalinde neler yaşanacak? Finalistler kimler oldu?

Ekranların fenoman yarışması Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020'nin 135. bölüm tanıtımı yayınlandı. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde bir kişi daha adaya veda edecek. Böylece Survivor 2020 finalistleri de belirlenmiş olacak.

Survivor 2020'de final heyecanına sayılı günler kaldı. Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Survivor 2020'nin 135. bölüm tanıtımı yayınlandı. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde bir kişi daha adaya veda edecek. Bugünkü eleme ile birlikte Survivor 2020 finalistleri belli olmuş olacak.

SURVİVOR FİNALİSTLERİ 2020 KİMLER?

Survivor 2020'de elenen isim ile birlikte İstanbul'a gidecek olan 3 isim de kesinleşti. Bu isimlerden biri dokununulmazlığı kazanan Cemal Can oldu. Cemal Can ile birlikte Survivor 2020 finalistleri Barış ve Yasin oldu.

Büyük finale bir adım kala yarı finalde bir kişi daha adaya veda edecek.


SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2020'de Dominik Finali sona erdi. Dokunulmazlığı kaybeden Barış, Berkan, Yasin için canlı yayında konsey toplandı. Bu isimler için halk oylaması yapıldı. Seyircilerin sevdiği yarışmacılar için kullandıkları SMS oyları sonucunda bir SMS sıralaması oluştu. Bu sıralamada en az oyu alan Berkan, Survivor 2020’ye veda etti.

SURVIVOR 2020 SON 2 GÜN PROGRAMI NASIL?

13 Temmuz Pazartesi: Kalan üç kişi Acun Ilıcalı ile birlikte İstanbul’a gelecek. Galataport’ta yapılacak büyük finalin ilk gününde canlı yayında bir eleme daha yapılacak. Survivor 2020’de son iki finalist kalacak

Galataport nerede, nedir? Survivor finali nerede yapılıyor?

14 Temmuz Salı: Survivor 2020’de şampiyonun belli olacağı gün! İstanbul Galataport’ta yapılacak Survivor 2020 Büyük Finali’nde iki yarışmacı için oylama yapılacak. Kim daha çok SMS alırsa Survivor 2020’nin şampiyonu olacak.

Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? Survivor Berkan sevgilisi kim?