Survivor 2020 finali ne zaman ve nerede yapılacak?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı sunumuyla gerçekleşen yarışmada Berkan, Cemal Can, Barış ve Yasin son 4'e kalmayı başardı. Ilıcalı, heyecanla beklenen finalin nerede olacağını açıkladı. Peki, 2020 Survivor finali ne zaman yapılacak? Survivor finali nerede olacak?

Son 4 yarışmacının mücadele ettiği Survivor’da finalin nerede yapılacağı belli oldu. Yarışmanın 10 Temmuz Cuma günü canlı olarak yayınlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Survivor finali ilgili merak edilen detayları verdi. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor finali ne zaman ve nerede olacak?

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAPILACAK?

Şubat ayında yeni sezonuna başlayan ve özellikle pandemi sürecinde zamanının çoğunluğunu evde geçiren kişileri erkan başına kilitleyen Survivor’da final için geri sayım başladı. Son 4 yarışmacının mücadele ettiği yarışmada heyecan ve gerilim giderek artmaya başladı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı final tarihini açıkladı. Acun Ilıcalı Survivor 2020 finalinin 13-14 Temmuz’da İstanbul’da yapılacağını dile getirdi.

SURVIVOR FİNALİ NEREDE OLACAK?

Acun Ilıcalı 10 Temmuz Cuma günü canlı olarak yayınlanan Survivor’da finale dair açıklamalarda bulundu. Ilcalı finalin nerede yapılacağını açıkladı. Survivor 2020 finali Galata Port’da yapılacak.

SURVİVOR FİNAL ÖDÜLÜ NEDDİR?

13-14 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Survivor 2020 final ödülü henüz belirlenmedi. Geçtiğimiz senenin final ödülü 500 bin TL olarak belirlenmişti. Bu yıl da final ödülünün 500 bi TL civarında olması bekleniyor.