Dün akşam Survivor'da kim elendi? 4 Mayıs Survivor'da elenen ismi belli oldu!

Ekranların vazgeçilmez yarışma programı Survivor'da elenen isim eleme konseyinin ardından belli oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele verdiği Survivor yine çok özel bir sezonla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunlarında eleme potasına giden isimler Merve ve Sergen olmuştu. Acun Ilıcalı'nın SMS oylamasını açıklaması sonrası İsmail Balaban birinci oldu ve potaya Melis'i gönderdi. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte 4 Mayıs Survivor'a veda eden yarışmacı...

Survivor'da elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Survivor eleme adayları arasından bir isim yarışmaya veda etti. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ünlüler takımı ile gönüllüler takımının mücadelesini izleyiciyle buluşturan Survivor her bölümüyle izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Yarışmada bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler ve gönüllüler kozlarını paylaşmış ve Merve ile Sergen eleme potasına giden ilk iki isim olmuştu. Haftanın son eleme adayının da belli olduğu eleme konseyinde en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti.

4 MAYIS SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşılaşan ünlüler ve gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda yaşanan kıyasıya mücadelede ilk oyunun kazananı gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı oylamaya gitti ve en çok oyu alan Sergen potaya giden ilk isim oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımının kaybetmesi üzerine ikinci eleme adayı Merve oldu. Haftanın son eleme adayı ise SMS oylamasının ardından Melis oldu.

SURVIVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta SMS oylaması sonrası birinci olan isim ünlüler takımından İsmail Balaban oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın 4 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Yarışmanın eleme potasında yer alan ilk iki isim oynanan dokunulmazlık oyunları neticesinde Merve ve Sergen olmuştu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı SMS oylaması sonrası birinci olan isim ünlüler takımından İsmail Balaban oldu. İsmail Balaban'ın potaya gönderdiği isim Melis oldu. Böylece eleme adayları Merve, Melis ve Sergen oldu. Acun Ilıcalı bu 3 isim arasından en az SMS'i alan yarışmacıyı açıkladı. Survivor'da bu hafta elenen isim Melis oldu. Melis adaya ve şampiyonluk hayaline veda etti.