Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mart Salı Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte adaya veda eden yarışmacı...

Televizyon ekranlarının mücadelesi bol yarışma programı Survivor'da elenen isim bu akşam belli olacak. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunumuyla haftada 5 gün izleyici ile buluşan Survivor yine heyecan dolu bir sezonla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yarışmanın önceki bölümlerinde oynana dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları Hanzade, Öykü ve Aleyna olmuştu. Bir kişinin eleneceği Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mart Salı Survivor'da elenen isim kim oldu?

Survivor'da elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Ekranların uzun soluklu yarışması Survivor yine heyecan dolu bir sezon ile izleyici karşısına çıkıyor. Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın 9 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde her hafta olduğu gibi eleme konseyi toplandı. Bu hafta potaya yer alan isimler Hanzade, Öykü, Aleyna ve Dora oldu. Yarışmada eleme potasında yer alan yarışmacılar arasından en az SMS oyunu alan isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mart Salı Survivor'da elenen isim kim oldu?

9 MART SURVİVOR'DA ELENEN İSİM KİM OLDU?

9 Mart Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor'da eleme konseyi toplandı. Konseyin en dikkat çeken konuşması Acun Ilıcalı ile Çağrı arasında yaşandı. Çağrı oynanan oyun sırasında agresifleşti ve kendisine hakim olamayıp sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürüdü. Acun Ilıcalı bu durumu kabul edemeyeceğini ve Çağrı'nın yarışmadan çekilmesi durumunda kabul edeceğini açıkladı. Çağrı ise Ilıcalı'dan 1 hafta düşünme süresi istedi.

Survvivor'da bu hafta eleme potasında yer alan yarışmacılar Öykü, Hanzade, Aleyna ve Dora oldu. Acun Ilıcalı SMS oylaması sonrası yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Nefeslerin tutulduğu konseyde bu hafta Survivor'da elenen isim Öykü oldu. Öykü Uysal yarışmaya ve arkadaşlarına veda etti...

SURVİVOR ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'ın eleme adayları oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti. Yarışmacılar ada konseyinde ilk eleme adayını verdikleri oylarla belirledi. Buna göre haftanın ilk eleme adayı eşit oyu alan Hanzade ve Öykü oldu. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımı yeniden oylamaya gitti. Oylama sonrası üçüncü eleme adayı Aleyna oldu. Yarışmanın 9 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde SMS oylaması açıklandı. Oylama sonucunda haftanın 4. adayı Dora oldu.