30 Mayıs Survivor'da yaşananlar...

Her bölümüyle finale bir adım daha yaklaşılan Survivor'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışma 30 Mayıs Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyunu ile izleyenleri ekran başına kilitledi. İşte yaşananlar..

Survivor eleme adayları yarışmanın 30 Mayıs Cumartesi günü yayınlanan bölümünde belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıkı. İşte 92. bölümde yaşananlar...

30 MAYIS SURVİVOR‘DA YAŞANANLAR

Survivor’ın 30 Mayıs Cumartesi günü yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı oyunda zaman zaman tansiyon yükseldi. Dokunulmazlığı kazanan takım ise gönüllüler takımı oldu. 

Survivor’ın önceki bölümlerinde oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında haftanın ilk 2 eleme adayı belli olmuştu. Ünlüler takımından Yunus Emre ve Elif eleme potasında yer alırken yarışmanın diğer eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. Yarışmayı gönüllüler takımının kazanması üzerine ünlüler takımı konseyi toplandı ve oylama yapıldı. Günün sonunda ise en fazla oyu alan isim Aycan oldu. Aycan haftanın üçüncü eleme adayı olarak belirlendi.