30 Mart Survivor'da yaşananlar...

Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışma programı Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Günün sonunda haftanın üç eleme adayı belli oldu.

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor'da 3. eleme adayı dün akşam belli oldu. Açlığın, hırsın ve mücadelenin ön plana çıktığı yarışma programı Survivor yine birbirinden iddialı isimlere ev sahipliği yapıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan programda ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası haftanın ilk eleme adayları belli oldu.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor'ın 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler ve ünlüler takımının mücadele ettiği yarışmada heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu ve gönüllüler konseyi toplandı. İlk etapta yarışmacılar halktan gelen SMS oylamasına çıktı. Oylama sonucunda eleme potasına giden iki yarışmacı Hanzade ve Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Yarışmanın 30 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı ve ünlüler takımı konseyi toplandı. Oylama sonucu en fazla oyu alan isim Öykü oldu. Böylece haftanın üçüncü eleme adayı Öykü Çelik oldu.