Dün akşam Survivor'da kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte SMS sıralaması...

Survivor'da elenen isim belli oldu! Büyük mücadele ve rekabetin hüküm sürdüğü Survivor yine heyecan dolu bir eleme konseyi ile izleyici karşısına çıktı. Survivor eleme adayları arasında yer alan 4 isimin mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Her hafta bir ismin adaya veda ettiği programda yarışmacılar elenmemek için en yüksek performanslarını ortaya koymaya çalışıyor. Peki, Bu hafta Survivor'da kim elendi?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor'da elenen isim belli oldu! Acun Ilıcalı'nın sunumuyla haftada 5 gün izleyici karşısına çıkan Survivor birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Yarışmada bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler ve gönüllüler kozlarını paylaşmış ve Dora ile İlayda eleme potasına giden ilk iki isim olmuştu. Haftanın diğer eleme adayları ise SMS oylaması sonrasında belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi?

20 NİSAN SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşılaşan ünlüler ve gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımı oylamaya gitti. Oylama sonucu gönüllülerden takımından Dora eleme potasına gönderildi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybetti. Konseyde oylamaya giden ünlüler takımından en çok oyu alan İlayda ikinci eleme adayı oldu. Haftanın diğer eleme adayları ise 20 Nisan Salı akşamı Reşat ve İsmail oldu.

SURVIVOR SMS SIRALAMASI NASIL OLDU?

Survivor'da bu hafta SMS sıralamasına göre gönüllüler takımında Steven ünlüler takımında Sergen birinci oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın 20 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Eleme konseyinde yer alan yarışmacılar Reşat, İsmail, İlayda ve Dora oldu. Acun Ilıcalı eleme potasında yer alan 4 isim arasından en az SMS'i alan yarışmacıyı açıkladı. Survivor'da bu hafta SMS sıralamasına göre ne az oy alan Reşat elenen isim oldu. Reşat Survivor'a veda etti.