Survivor'a veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Survivor'da dün akşam kim elendi?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor'da elenen isim belli oldu! Her sene birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesini ekranlara taşıyan Survivor bu yıl yine heyecan dolu dakikalarıyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Batuhan ve Poyraz eleme potasına gönderilmişti. Eleme konseyinde potaya gönderilen diğer iki isim de İsmail ve Sergen oldu. Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim...

Tv8'in mücadelesi boş yarışması Survivor heyecan dolu bir sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla izleyici karşısına çıkan Survivor'da eleme konseyi toplandı. Yarışmada bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler ve gönüllüler kozlarını paylaşmış eleme potasına giden isimler Batuhan ve Poyraz olmuştu. Yarışmanın 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde Sergen ve İsmail'in ismi söylendi. Günün sonunda en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

11 MAYIS SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Heyecan dolu sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor'da bu hafta yine birbirinden çekişmeli dokunulmazlık oyunları oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen ünlüler takımı ile gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takımdan ilk eleme adayı Batuhan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu ise mavi takım kaybetti ve eleme potasına giden isim Poyraz oldu. Haftanın diğer eleme adayları ise İsmail Balaban ve Sergen oldu.

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Survivor'ın 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Haftanın ilk eleme adayları oynana dokunulmazlık oyunu sonrasında Batuhan ve Poyraz olmuştu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı SMS oylaması sonrası ise eleme potasına giden diğer iki isim İsmail ve Sergen oldu. Acun Ilıcalı Batuhan, İsmail, Poyraz ve Sergen arasından hangi ismin elendiğini açıkladı. Survivor'da bu hafta en az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim Sergen oldu. Sergen adaya veda etti.