Survivor eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları tamamlandı. İlk günün sonunda Survivor eleme adayları Erdi ve Fulya olmuştu. 23 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? Ada konseyi ile heyecan tavan yaptı. Eleme adayları Gönüllüler takımından belirlendi. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı ve bireysel dokunulmazlığı Ogeday aldı.

23 Ocak Pazartesi Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları ada konseyi toplantısında belirlenecek. Bir önceki gecenin eleme adayları Erdi ve Fulya olmuştu. 23 Ocak ada konseyi öncesi yapılan Survivor yarışmalarında, takımların dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Bu nedenle Gönüllüler takımından iki kişinin isminin yazılması kesinleşti. Bireysel dokunulmazlık oyununda da Ogeday başarılı oldu ve dokunulmazlık sembolünü aldı. Böylelikle Ogeday ve Volkan, Gönüllüler takımında dokunulmazlığa sahip isimler oldular. Erdi ve Fulya'nın ardından 23 Ocak Pazartesi Survivor eleme adayı kim oldu? 

İŞTE 23 OCAK SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Erdi ve Fulya'nın ardından oylamada çıkan üçüncü isim Berna oldu. Berna eleme için en çok oyu almasının ardından hıçkırıklara boğuldu ve bunun peşini bırakmayacağını söyledi. Bireysel dokunulmazlığa sahip Ogeday da Eser West'i eleme adayı gösterdi. Bu 4 kişinin arasından bir kişi yapılacak oylamanın ardından adaya veda edecek. 

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR'DA BİR ÖNCEKİ GECE YAŞANANLAR

22 Ocak Pazar Survivor mücadelesi nefes kesti. Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunundaki kıran kırana mücadelelerin ardından, Survivor eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor eleme adayı için adadan en çok çıkan isimler kim oldu. Survivor elemede birinci aday belli oldu. Birinci aday Survivor Erdi oldu. Erdi ise bu durum sonrası "Şaşırdığım bir durum." değildi dedi.  Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor elemede birinci aday belli oldu. Birinci aday Survivor Erdi oldu. Erdi ise bu durum sonrası "Şaşırdığım bir durum." değildi dedi.  Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. Aslen Kırklarelilidir ancak hayatını İstanbul Bayrampaşa’da sürdürmektedir. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur, amatör olarak futbol ile ilgilenmektedir. Gümrük komisyonculuğu yapan Erdi Ünver’in en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmaktır.

Göz6 yarışmasında ani çıkışları ve kendine olan özgüvenini her fırsatta dile getirmesi nedeniyle geçtiğimiz sezonki yarışmacılarıdan Semih Öztürk’e benzetilen yeni sezon Survivor yarışmacısı, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini şu sözlerle dile getirmiştir: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum." Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Erdi Ünver, şampiyonluk hedefliyor.

VOLKAN İSE FULYA'YI SÖYLEDİ

Bireysel dokunulmazlığı alan Volkan ise diğer eleme adayı için Fulya'yı söyledi. Volkan ve Fulya arasında ise tartışma yaşandı. Fulya, "Asla hak yemedim, yemem" dedi. 

22 OCAK PAZAR SURVİVOR’DA NELER OLDU?

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununun ilk turunu 5-3'lük skorla Ünlüler Takımı kazanırken, ikinci turda 5-2'lik bir üstünlük sağlayan Gönüllüler Takımı skora 1-1 eşitlik getirdi. Beraberlik nedeniyle Ünlüler ve Gönüllüler Takımı'nın en iyileri 3. oyun için parkura çıktı ve 3. oyunu Ünlüler Takımı kazandı ve dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolü ise Volkan Çetinkaya'nın oldu.

ACUN TIR SÜRDÜ

Survivor 2017’de yarışmacılar helikopterle adaya geldiler. Acun Ilıcalı ise yarışmacıların olduğu sahile TIR’la geldi. Yalınayak TIR kullanarak kısa bir şov yapan Acun yarışmacıların şaşkın bakışları arasında TIR’dan sahile indi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SESLER YÜKSELDİ

İlk bölümüyle kıran kırana bir mücadeleye tanık eden Survivor’da ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt dün akşam geldi. Gözler dokunulmazlık oyununun sinyalini veren 2. bölüme çevrildi. Kısa sürede yayınlanan 2. bölüm fragmanında ise dikkat çeken detaylar var. Fragmanda; ilk bölümde her iki ödülü de kaybeden Ünlüler takımı arasında gerginlik çıktığı, takımların kendilerini korumak için yapılan Survivor dokunulmazlık oyununda ise tansiyon yükseldiği göze çarpıyor. Survivor 2. bölüm fragmanında programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstelenen Acun Ilıcalı’dan ise meraklandıran bir açıklama geliyor. Survivor ada konseyinde konuşan Ilıcalı; “En uzun, en zor Survivor olacak. Sıra geldi bir sürprize! Bu sürpriz bir en daha yaratacak.” açıklamasıyla zorlu bir Survivor sezonunun sinyalini verdi.