Survivor 2. eleme adayı belli oldu! 28 Haziran 2020 Survivor dokunulmazlığı oyunun kim kazandı?

Ekranların heyecanlı ve en çok izlenen yarışması Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isim açıklandı. Finale sayılı günler kala yarışmacılar arasında rekabet artıyor. 28 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümde Survivor'da 2.eleme adayı da belirlendi. Tv 8 ekranlarından yayınlanana Survivor dokunulmazlığı kazanan isim ve eleme adayı haberimizde.

Survivor dokunulmazlık oyununu kazananı ve 2. eleme adayı aranılan konular arasında yer aldı. En çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'da finale sayılı günler kala heyecanlı ve kritik anlar yaşanıyor. 28 Haziran Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. Tv 8 ekranlarından yayınlanan yarışma programında şampiyonluğu adım adım yaklaşan yarışmacılar parkurlarda kıyasıya yarışıyor. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Merak edilenler haberimizde.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün Survivor'da yarışmacılar 2. dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarıştı. 28 Haziran Pazar günü oynanan oyunlarda dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı. 27 Haziran Cumartesi akşamı da yarışmada ilk dokunulmazlığı Sercan kazanmıştı. Sercan'ın toplamda 2 dokunulmazlığı oldu.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Heyecanlı dakikaların yaşandığı Survivor'da dün akşam yayınlanan bölümde 2. eleme adayı da belli oldu. 27 Haziran Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan potaya Berkan'ı göndermişti. 28 Haziran Pazar günü yayımlanan bölümde 2. dokunulmazlığı da alan Sercan diğer eleme adayı olarak Nisa'nın ismini verdi.

ACUN ILICALI: ELİMİZDE SERCAN VE NİSA'NIN SES KAYITLARI VAR!

28 Haziran Pazar yayınlanan bölümde Acun ılıcalı, Nisa ve Sercan hakkından bomba bir iddia ortaya attı. Ilıcalı; :"Bu ses bandında ben bir kanaate vardım. Ve bu ses kaydı bir çok şeyi açıklıyor. Arkadaşlardan son bir kez daha kayıtlara bakmasını istedim. Yarın ilk ve son kez bu konu hakkında yorumda bulunacağım" dedi.