Survivor Damla'nın sevgilisi Tolga Mendi kimdir? Survivor Damla kim, kaç yaşında nereli?

Damla Can, 2016 ve 2018 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında katılmış ve yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyor. Magazin gündeminde sık sık gündeme gelen Damla Can ile uzun süredir sevgili olan oyuncu Tolga Mendi'nin hayatı merak konusu oldu. Konu ile ilgili ''Survivor Damla'nın sevgilisi Tolga Mendi kimdir?'' sorusuna yanıt olarak detayları bu haberimizde derledik.

Survivor yarışması ile tanınan Damla Can, şu sıralar sevgilisi Tolga Mendi ile gündemde. Bilindiği üzere 2016 ve 2018 yıllarında düzenlenen Survivor yarışmasında iddialı yarışmacıları arasında yer alan Damla Can katıldığı dönemlerde yarışmada başarılı bir profil sergilemişti. Söz konusu şimdilerde magazin gündeminde konuşulan Damla Can ile sevgilisi Tolga Mendi'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

Tolga Mendi sevgilisi Damla Can'la aynı eve taşındı. Katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Damla Can, İzmir'de yaşadığından ilişkilerini mesafeli olarak sürdüren çift, kendileri için büyük bir adım atarak birlikte yaşamaya karar verdi.

İlk kez nisan ayında Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görülen sevgililer, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Birbirlerine 'Aşkım' diye hitap eden sevgililerden Mendi, "Rica ediyorum, lütfen o fotoğrafları yayınlamayın" demişti.

Spor eğitmenliği yapan ve güçlü sosyal medyası sayesinde influencer olarak da aranılan bir yüz olan Damla Can, bundan böyle kariyerine İstanbul'da devam edecek. Yeni dizi projesine başlayan Mendi ise şu sıralar iki heyecanı yaşamanın keyfini sürüyor...

DAMLA CAN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topladı.

27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer olan kafile arasında yer aldı. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

2018 yılında yeniden Survivor'a katılmıştı. Son sezonda Survivor Panoroma'da yorumcular arasında yer almıştır.

TOLGA MENDİ KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

23 Mart 1993 tarihinde Türkiye'nin İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.

2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tanınması ise Show TV'de yayın hayatına başlayan Yeni Gelin adlı dizide Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkmıştır.