Cemal Hünal'ın hastalığı ne? Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi edildi?

Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın kırmızı alarm açıklaması gündeme bomba gibi düştü. “Senin Survivor'a devam edememe ihtimalin var” açıklamasını Cemal Hünal için yaptığı iddia edildi. Ünlüler takımında yer alan Issız Adam Cemal Hünal, yarışmanın 10 Ocak tarihli bölümünde parkurda rahatsızlanmıştı. Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi edildi? Cemal Hünal'ın hastalığı ne? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 kadrosuna kattığı Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın, Survivor'dan diskalifiye edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi edildi? Cemal Hünal'ın hastalığı ne? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

SURVİVOR CEMAL HÜNAL DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Issız Adam filmiyle adını geniş bir kitleye duyuran Cemal Hünal, Survivor 2021 kadrosuna dahil edilmişti. Cemal Hünal'ın, Survivor'dan diskalifiye edildiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Survivor’ın 2021 sezonu 3. Bölüm fragmanıyla birlikte iddialar güçlendi.

Fragmanda Acun Ilıcalı’nın bir yarışmacının Survivor’a devam edememe ihtimali olduğunu dile getiriyor. Cemal Hünal'ın yarışmanın 10 Ocak tarihli bölümünde parkurda rahatsızlandığı görülmüştü. Cemal Hünal’ın diskalifiye edilip edilmeyeceği bu akşamki bölümde belli olacak.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.