Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı, ünlüler takımında dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Dün akşam yaşanan tartışma sonrası gönüllülerin üzerin yürüdü. Yarışmada gerilimli anlar yaşandı. Peki, Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan aslen nereli?

Çağrı Atakan, Tv8'de yayınlanan yarışma programı Survivor 2021 kadrosunda bulunuyor. Ünlü yapım Çukur dizisinde Remzi rolüyle tanınan Atakan, farklı dizilerde de rol almıştır. Survivor'ın 23 Ocak Cumartesi tarihli yayınında gönüllüler ve ünlülüler takımı arasında tartışma yaşandı. Çağrı'nın sinir krizi geçirmesi geceye damga vurdu. Peki, Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan aslen nereli?

SURVİVOR 2021 YARIŞMACISI ÇAĞRI ATAKAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Çağrı Atakan'ın gönüllüler takımından bir kişiye "Senin sahte olduğunu biliyorum" açıklaması sonrası yarışmada gerginlik anlar yaşanıyor. Çağrı'ya tepki gösteren Poyraz'ın "Abi demek yok artık sana. Terbiyesizlik yapana abi yok." demesi ise büyük kavganın fitilini ateşliyor. Bir anda başlayan hararetli tartışmada Çağrı gönüllülerin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı Atakan'ın ilginç tavırları dikkat çekti.

Dora, Poyraz ve Çağrı arasında gerçekleşen olay sonrası diskalifiye konusu yeni bölümde netleşecek gibi gözüküyor.

SURVİVOR ÇAĞRI KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Yiğit Poyraz sevgilisi kim, ne iş yapıyor?

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Çağrı Atakan oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler