Survivor Çağrı Atakan'dan annesiyle ilgili olay itiraf! Gözyaşları içinde anlattı, duyanlar hayrete düştü

TV8'in en sevilen yarışma programlarından Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan, hayat hikayesini izleyenlerle paylaştı. Gözyaşlarına hakim olamayan Çağrı Atakan, babasının vefat etmesinin ardından annesinin kendisini okutmak için yaptıklarını anlattı. 'Annem benim yüzünden kanser oldu' diyerek hayrete düşüren Çağrı Atakan, 'Survivor son şansım' ifadelerini kullandı.

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte bir dönem Çukur'da rol alarak adını duyuran Çağrı Atakan, TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında yerini aldı. Ünlüler takımında mücadele eden Çağrı Atakan, televizyonda yayınlanmayan videoların birinde zorlu hayata hikayesinden bahsetti.

'SORUMLUSU BENİM'

Yarışmadaki sert çıkışları ile bilinen Çağrı Atakan, erken yaşta babasını kaybedince zor bir dönem geçirdiklerini söyledi. Atakan, 'Güzel bir çocukluk yaşadım. Ancak babamı erken yaşta hastalıktan kaybettik, annem ise hayatta. Annem beni mutlu edebilmek ve okutmak için her şeyini verdi. Ama ben o yolu seçmedim okuyamadım yani. Hazıra dağ dayanmıyor, para bitti. Etrafımızdaki insanlar da akrabalar da gitti. Bazı akrabalar ise anneme para verirken ezdi. Bunun da sorumlusu benim aslında' dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Açıklamasına devam eden Çağrı Atakan, 'Annem kanser oldu. Onu da benim kanser ettiğimi düşünüyorum' dedi. Atakan, itirafının ardından gözyaşlarına boğuldu.

'OYUNCULUKTAN ÇOK PARA KAZANMADIM'

Çukur dizisiyle hayatı tepeden tırnağa değişen Çağrı Atakan, şunları söyledi: 'Annem benim hep oyuncu olmamı isterdi. Benim burada olmamın ve annemin de hayata tutunmasının sebebi bir dostumdur. Ona gittim ve beni Çukur dizisine soktu. Allah yüzüme baktı. Normalde çok az rolüm olacaktı ama 'ekmeğimin peşindeyim' diye laf söyledim. Onun üzerine karakter sevildi ve devam ettik. Oyunculuktan çok para kazanmadım ama günümü döndürdü.

'SURVIVOR BENİM İÇİN SON ŞANS'

Annemin hastalığı için de paraya ihtiyacım vardı. Survivor benim için son şans. Ne kadar gücüm yeterse savaşacağım. Annemi olduğu kadarıyla gururlanmak istiyorum'